X 
Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4060

Un avion surprins în flăcări la Ialoveni. Ce spune Poliția și AAC

26 mai. 11:15   Societate
3566 0

Poliția R. Moldova anunță că în seara zilei de 25 mai a fost alertată de pasagerul unui microbuz care a comunicat că în timpul deplasării, ar fi observat la distanță un aparat de zbor de mici dimensiuni în flăcări în timp ce cade în raza raionului Ialoveni.

Prin urmare, la fața locului au intervenit imediat toate subdiviziunile, iar pînă la această oră nu a fost identificat nici un aparat de zbor sau fragmente, transmite Noi.md.

În același timp, polițiștii au luat legătura cu reprezentații companiilor care organizează zboruri locale, deocamdată nefiind comunicată nici o informație în acest sens.

În context, Poliția roagă cetățenii care au fost martori sau dețin anumite informații despre locație să sesizeze imediat la 1️12.

Totodată, în urma imaginilor difuzate pe rețelele de socializare, Autoritatea Aeronautică Civilă (AAC) dezminte zvonurile conform cărora o aeronavă de mici dimensiuni s-ar fi prăbușit în această după-amiază.


„Instituțiile specializate au reacționat prompt, însă pînă în acest moment, informația nu a fost confirmată. Toate aeronavele care au depus plan de zbor pentru astăzi, 25 mai, au decolat și aterizat fără a raporta alarme sau incidente. De asemenea, radarele nu au identificat niciun obiect sau aeronavă de mici dimensiuni care să fi intrat în spațiul aerian controlat”, informează Autoritatea Aeronautică Civilă.

Inspectoratul General de Poliție confirmă, de asemenea, că în urma apelurilor telefonice primite de la martori, echipajele s-au deplasat imediat la fața locului pentru a investiga circumstanțele.

Din fericire, nu s-a găsit nicio dovadă a vreunui incident aviatic.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?