COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 363 110(+659)   TRATAȚI 348 276      DECESE 9141(+22)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3016

Ultima oră! Platon și Cavcaliuc vor fi anunțați în căutare internațională

1 sep. 11:56   Societate
1588 4

Biroul național Interpol a cerut celui de la Lyon anunțarea în căutare internațională a controversatului om de afaceri, Veaceslav Platon și a fost șef – adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc.

Informația a fost confirmată pentru tv8.md de către Viorel Țențiu, șeful Biroului Național Central al Interpol din Republica Moldova.

„Am înaintat solicitările din partea autorităților din R.Moldova de a-i anunța în căutare internațională pe Veaceslav Platon și Gheorghe Cavcaliuc. În cazul lui Veaceslav Platon solicitarea este pentru arest și extrădare, iar în cazul lui Gheorghe Cavcaliuc este solicitată localizarea acestuia”, a menționat Viorel Țențiu.

Controversatul om de afaceri, Veaceslav Platon a plecat din țară la sfîrșitul lunii iulie. Deși nu se știe oficial unde se află, acesta a fost surprins pe străzile din Londra.

Gheorghe Cavcaliuc a părăsit R. Moldova în iunie, în timpul campaniei electorale. Și el a fost suprins de internauți în Capitala Marii Britanii.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X