X 
Eurovision stiri: 497
Transnistria stiri: 1341

Trei echipe canine ale Poliției de Frontieră au trecut cu succes examenul de dresaj în Republica Cehă

28 noi. 2023,, 15:00   Societate
1817 0

Trei echipe canine, care își exercită activitatea de serviciu la Sectoarele Poliției de Frontieră Ungheni, Tudora și Basarabeasca au trecut cu succes examenul de absolvire a cursului specializat în dresaj canin, organizat în orașul Hermanice, Republica Cehă.

Cursul intensiv, desfășurat în perioada septembrie-noiembrie 2023, a avut scopul de a dezvolta noi metode și practici de dresaj al patrupezilor, totodată fiind o bună oportunitate de a realiza un schimb de experiență în domeniul de referință.

La finele celor 3 luni de muncă zilnică echipele au susținut examenul de absolvire în care au demonstrat abilitățile acumulate pe parcursul instruirii. Testarea în sine a implicat 3 etape de examinare, concentrîndu-se pe căutarea mirosului de stupefiante la oameni, bagaje și mijloace de transport. Toate cele 3 echipe, formate din cînii de serviciu Lord, Fox și Crok, împreună cu polițiștii de frontieră Andrei, Constantin și Serghei au demonstrat performanțe remarcabile în toate aceste domenii.


Antrenamentele zilnice sub ghidajul colegilor cehi din cadrul Centrului Chinologic din orașul Hermanice au fost cheia succesului în atingerea standardelor ridicate impuse de curs, fiind reflectate în rezultatele excelente obținute în timpul evaluărilor.

0
0
1
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?