X 
Eurovision stiri: 493
Transnistria stiri: 1305

Trebuie să prezentați la serviciu un certificat pentru a demonstra că ați traversat frontiera? Cum îl obțineți

7 aug. 2023,, 19:30   Societate
3693 0

Cetățenii, care au nevoie de a prezenta la serviciu un certificat care să demonstreze faptul că au traversat frontiera, trebuie să parcurgă anumiți pași pentru a-l obține.

La solicitare, Poliția de Frontieră eliberează contra plată certificatele care atestă informația cu privire la traversarea frontierei de stat de către persoana fizică sau unitatea de transport (https://border.gov.md/servicii-contra-plata).

Aceste certificate se eliberează pentru o perioadă anterioară ce nu depășește 5 ani de la data depunerii cererii. Solicitantul completează un formular la care atașează copiile de pe actele personale.

Pentru evitarea comunicării de informații unor persoane neautorizate, orice document ce conține date cu caracter personal va fi eliberat doar persoanelor la care se referă informația sau reprezentanților legali a acestora, precum şi la solicitarea organelor de urmărire penală sau a instanței de judecată.

Pentru a vedea mai multe răspunsuri la întrebările parvenite pe adresa redacţiei noastre, accesaţi acest link. Întrebările pot fi expediate pe adresa intreaba@noi.md.

0
0
1
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?