X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

Tîrguri cu produse autohtone vor fi organizate în capitală

2 iun. 2023,, 11:00   Societate
4036 0

În sectoarele capitalei, în zilele de 03 și 04 iunie, vor fi organizate tîrguri cu produse autohtone.

Acțiunile au drept scop susținerea producătorilor locali și asigurarea locuitorilor capitalei cu mărfuri agricole de sezon.

- În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 202, pe 03 iunie 2023 - tîrgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

- În sectorul Rîșcani, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 - Tîrg cu fructe, legume și produse apicole.

În același sector, pe str. Miron Costin, 13/1 (lîngă scuar) – Tîrgul „Gusturi și tradiții de primăvară” al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.


- Pe strada Pietonală Eugen Doga, pe 3-4 iunie - „DeVin&DeGust”, eveniment pentru promovarea și comercializarea vinurilor autohtone, organizator - SC „Media Show Grup” SRL.

- În sectorul Botanica, pe bd. Dacia, 26 - Tîrg al producătorilor locali, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

- În același sector, în Parcul „Sarmizegetusa” – Tîrg al producătorilor locali, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

- În sectorul Ciocana, pe bd. Mircea cel Bătrîn, colț cu str. P. Zadnipru - Tîrg al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

În același sector, pe adresele: P. Zadnipru, 2, str. Profesor Ion Dumeniuk, 20, str. G. Latină, 12/11- Tîrg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume, informează municipalitatea.

5
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?