X 
Jocurile Olimpice stiri: 120
Transnistria stiri: 1453

Tîrgul de Paște: Tarabele cu cozonaci, luate cu asalt

2 mai. 11:00   Societate
2326 0

Ziua liberă de 1 mai i-a scos pe oameni din case. Profitînd de vremea foarte frumoasă, aceștia au umplut parcurile și centrul capitalei, savurînd razele calde ale soarelui și peisajele de primăvară. Asta în timp ce alții au decis să meargă la tîrgul de Paște, pentru a se aproviziona cu pască și cozonac.

Comercianții au scos pe tarabe un sortiment foarte bogat de produse, pentru toate gusturile și buzunarele, transmite Noi.md referire la tv8.md.

„Cozonaci, pasca cu brînză, ruladă cu vișină și mac, învîrtită cu ciocolată avem. Nu pot să spun că am avut mulți cumpărători, dar lumea trece, analizează prețurile, produsele și revin... deocamdată așa”.

„Cu vișină, cu trandafir, cu prună și nuci. De la 30 pînă la 150, în funcție de cantitate și umplutură”.

Deși mai sînt încă patru zile pînă la Paște, oamenii au profitat că au avut liber de 1 mai și s-au aprovizionat cu pască și cozonac.


Ziua Internaţională a Muncii, marcată în fiecare an la 1 mai, reprezintă un omagiu mişcărilor muncitoreşti din întreaga lume care au luptat pentru a obţine drepturi sociale şi economice. În Republica Moldova această zi este declarată, prin lege, zi liberă.

0
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?