X 
Transnistria stiri: 1377
Eurovision stiri: 499

Ținute inedite la Summitul de la Bulboaca: Cine a purtat ghete galbene

2 iun. 2023,, 12:17   Societate
4914 0

Responsabilul pentru echipa de filmare a președintei Parlamentului European, Roberta Metsola, a găsit o metodă inedită de a se face remarcat în mulțimea de jurnaliști acreditați la summitul Comunității Politice Europene (CPE).

În timp ce majoritatea participanților au purtat cămăși albe și pantofi clasici, acesta a optat pentru o cămașă și ghete galben aprins, scrie newsmaker.md.

Sergiu Scobioală a relatat pe Facebook că a ales să poarte galben pentru a fi găsit mai ușor în mulțime de către președinta Parlamentului European.

„Robertei Metsola i-au plăcut „ghetele galbene”. Cînd a fost anunțată că de echipa ei de filmare va răspunde „băiatul în galben“ nu a presupus că voi fi asortat de jos pana sus, dar acum sigur ma găsește în mulțime”, a povestit Scobioală.

Contactat de Newsmaker, responsabilul de echipa de filmare a oficialului european a precizat că este un truc pe care îl folosește nu pentru prima oară: „Am purtat adidașii galbeni la Festivalul de film în Sarajevo anul trecut și am înțeles ce eficient e să ai un astfel de element distinctiv la evenimente mari internaționale. După, am fost la Festivalul de film din Tașkent și deja va deveni un element de bază, am cîteva perechi, galben aprins, asta pe lîngă celelalte elemente din garderobă, cămăși, tricouri și pantaloni”.


4
2
1
1
10

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?