X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3998

Tinerii specialiști angajați în cadrul APL Chișinău vor beneficia în continuare de compensații pentru închirierea locuințelor

13 iul. 2022,, 19:30   Societate
3057 0

Tinerii specialiști angajați în cadrul autorităților publice locale (APL) Chișinău vor beneficia în continuare de compensații pentru închirierea locuințelor din partea Primăriei, după ce o decizie în acest sens a fost aprobată de Consiliul Municipal Chișinău, informează Noi.md cu agora.md.

Mai mult, potrivit comunicatului emis de Primărie, îndemnizația va fi majorată de la 1.000 la 2.000 de lei și va fi oferită tuturor celor care activează de cel mult trei ani în entitățile din cadrul APL Chișinău.

Astfel, primii trei ani de activitate este perioada de statut ca tînăr specialist, ca și perioadă de adaptare și instruire.

Plata va fi stopată la încetarea raporturilor de muncă în cazurile prevăzute de legislația în vigoare, la împlinirea a 3 ani de activitate a salariatului sau la prezentarea actelor care confirmă înregistrarea dreptului de proprietate asupra locuinței în municipiul Chișinău.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?