Teatrul Guguță, mai multe surprize pentru cei mari

15 ian. 2020,, 07:50   Societate
3106 0

Șase spectacole pentru maturi au fost montate anul trecut la Teatrul Municipal de Păpuși ”Guguță” din capitală, în cadrul proiectului ”Night Guguță”.

Este vorba de spectacolele „Vicontele” de Eugene Ionesco, în regia lui Slava Sambriș, ”Omul-pernă” de Martin McDonagh, ”Noaptea lui Helver” de Ingmar Villigist, ”Jucătorii” după N. V. Gogol ,”Leonce și Lena” de Georg Bűchner și un spectacol show cu mari artiști de muzică pop, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

Solicitată de agenție, directorul instituției, Gabriela Lungu a menționat că acest proiect se bucură de un mare succes. ”Spectacolele pentru maturi au loc de obicei seara. Avem spectacole care se joacă cu casa închisă”, a precizat sursa citată.

Potrivit Gabrielei Lungu, duminică, 19 ianuarie, la ora 19.00, la un an de activitate al proiectului, va fi jucat un spectacol show cu participarea unor cunoscuți artiști pop ai zilelor noastre: Bruno Mars, Billie Eilish, LP, Post Malone, Miley Cyrus, Joan Jett și alții.

”Night Guguță” este un proiect teatral lansat de nouă actori tineri (Cătălin Lungu, Cristi Golovco, Daniela Cioclu, Constantin Ipati, Vlad Ropot, Vlad Sabajuc ș.a.), care după absolvire au înțeles că pot continua doar împreună.


”Night Guguță” își propune să fie sincer cu spectatorul său și liber în creație și exprimare vizavi de problemele sociale actuale.

Trupa s-a lansat la 20 ianuarie anul trecut cu spectacolul „Vicontele” de Eugene Ionesco, în regia lui Slava Sambriș.

În luna martie, spectacolele „Omul-pernă” și „Vicontele” au fost nominalizate în categoria „Cel mai bun spectacol dramatic al anului 2019” la Gala UNITEM, cel din urmă reușind să obțină acest titlu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?