Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3987

Sute locuri vacante au fost expuse la Tîrgul locurilor de muncă

4 feb. 20:30   Societate
1913 0

Circa 500 locuri vacante au fost expuse la Tîrgul locurilor de muncă, organizat de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), în cadrul celei de-a XXI-a ediții a Expoziției naționale „Fabricat în Moldova”, comunică moldpres.

Potrivit ANOFM, la actuala ediție a Tîrgului locurilor de muncă au participat agenţi economici din diverse domenii de activitate ale economiei naţionale și administrație publică, cu circa 500 locuri vacante pentru persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, persoane angajate, dar care doresc să-şi schimbe locul de muncă, candidaţi cu experienţă profesională, tineri specialişti sau cei care nu deţin o profesie/meserie.

Totodată, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au avut șansa să obțină informații despre serviciile și măsurile de ocupare prestate de subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă: informare privind piața muncii, ghidarea în carieră, cursuri de formare profesională, instruire la locul de muncă, stagii profesionale, inițierea unei afaceri.

Conform sursei citate, vizitatorii tîrgului au putut afla informații și despre cele peste 8000 locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM.

4
0
0
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?