X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Susținere pentru personalul medical ©

19 apr. 2020,, 18:17   Societate
2141 0

Ca parte a măsurilor de prevenire a răspândirii crizei epidemiologice în Republica Moldova, antreprenorii din cadrul Comunității Evreiești a Republicii Moldova au inițiat o serie de programe de sprijin.

Printre acestea se regăsește asistența financiară directă spitalelor publice, care a fost oferită și continuă să fie direcționată în conturile instituțiilor medicale, precum și furnizarea alimentației și celor necesare personalului medical.Provocările cu care se confruntă sistemul de sănătate nu au trecut neobservate de către antreprenorii-membri ai Comunității Evreiești din Moldova. Statisticile arată că personalul medical este expus mult riscurilor de infectare. Protecția lucrătorilor medicali este o prioritate comună. În acest sens, a fost realizată achiziționarea de echipamente de protecție individuală în suma totală de 35.000 de dolari SUA. Livrarea în Moldova are loc împreună cu alt ajutor umanitar.

„Această susținere pentru personalul medical este la fel de importantă ca și programele sociale pe care Comunitatea Evreiască le-a implementat și mai intens de la declanșarea crizei epidemiologice. Protejând lucrătorii medicali împotriva infectării, oferim asistență tuturor celor care au sau vor avea nevoie de îngrijiri medicale”, a menționat Alexander Bilinkis, președintele Comunității Evreiești din Republica Moldova, exprimând recunoștință lucrătorilor medicali pentru contribuția lor în lupta împotriva pandemiei.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?