X 
Arşiţa stiri: 164
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1455

Șofer fără permis șochează judecătorul: Participă la audierea online de la volan

31 mai. 03:00   Societate
3815 0

Un bărbat din Michigan, SUA, cu permisul de conducere suspendat s-a conectat online la audierea din instanță, vorbind cu judecătorul de la volanul mașinii, în timp ce conducea.

Corey Harris nu s-a prezentat fizic la tribunal la audierea sa pe data de 15 mai. În schimb, acesta s-a conectat online, prin platforma digitală Zoom, în timp ce conducea, potrivit unui videoclip postat pe Youtube chiar de judecătorul căruia îi fusese repartizat cazul, relatează digi24.ro

Judecătorul Cedric Simpson l-a întrebat pe bărbat dacă se afla la volan atunci cînd s-a conectat. Acesta n-a negat și i-a spus magistratului că oprește într-o parcare și că va fi gata de audiere „în cîteva clipe”. Avocata bărbatului, Natalie Pate, care se afla fizic în tribunal în acea zi, a cerut o amînare a cazului.

În acel moment, judecătorul nu s-a mai putut abține și a izbucnit: „Ok, poate nu înțeleg eu... Acest bărbat conduce în timp ce are permisul de conducere suspendat?”. Avocata a confirmat că, într-adevăr, era vorba despre un caz de suspendare a permisului de conducere. „Și conducea? Și el nu are permis!?”, s-a enervat judecătorul.

Avocata a confirmat, moment în care judecătorul s-a enervat pur și simplu: „Nu are permis. Este suspendat, dar se află la volanul unei mașini”. Simpson a privit în jur, a făcut o pauză lungă și apoi s-a arătat nedumerit: „Nici măcar nu știu de ce ar face asta”, referindu-se la faptul că Harris intrase în apel de la volan.


Iritat la maximum de tupeul șoferului fără permis, judecătorul i-a revocat suspendarea și i-a ordonat șoferului să se prezinte la arest în aceeași seară.

3
3
1
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав