X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4063

Soarta lui Gribincea la CSJ, încă incertă. Ce spune Stamate

28 mai. 06:54   Societate
2730 0

Fosta președintă a Comisiei juridice numiri și imunități din Parlament, Olesea Stamate susține că Vladislav Gribincea „nu a picat testul la Curtea Supremă de Justiție”.

„Din cîte înțeleg, CSM nu a admis dosarul acestuia, deoarece nu ar fi fost prezentate anumite documente. Dacă decizia va rămîne în vigoare, ar mai urma un concurs, pînă la suplinirea tuturor funcțiilor, decît dacă cele 9 funcții disponibile nu vor fi suplinite din primul concurs”, a menționat deputata PAS la emisiunea „Puterea a patra”, notează Noi.md cu referire la unimedia.

„Vadislav Gribincea nu a picat testul la Curtea Supremă de Justiție. Din cîte înțeleg, CSM nu a admis dosarul acestuia, deoarece nu ar fi fost prezentate anumite documente. Am văzut deja și răspunsul domnuui Gribincea, în care dumnealui a invocat faptul că nu putea să obțină certificatul medical de la comisia specială fără o îndreptare de la CSM. Nu știu pe partea cui a fost eroarea, să se lămurească ei.

Întrebată dacă mai are șanse Vladislav Gribincea să ajungă judecător la CSJ, Olesea Stamate a menționat:

„Să vedem ce va face CSM-ul pe această speță. Presupun că domnul Gribincea a cerut să fie modificată sau revendicată acea hotărîre. Dacă CSM lasă decizia în vigoare, ar mai urma un concurs, pînă la suplinirea tuturor funcțiilor, decît dacă cele 9 funcții disponibile nu vor fi suplinite din primul concurs”, a menționat Olesea Stamate.


Vladislav Gribincea a ratat fotoliul de judecător la Curtea Supremă de Justiție. Consiliul Superior al Magistraturii i-a declarat inadmisibil dosarul pentru suplinirea funcțiilor vacante de magistrat la CSJ.

1
1
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?