X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4051

Serviciul Vamal a găzduit o delegație a autorității vamale din Armenia

15 mai. 23:00   Societate
2013 0

Serviciul Vamal a găzduit o delegație a autorității vamale din Armenia, aflată într-o vizită de studiu, în scopul participării la un curs de perfecționare a abilităților în domeniul chinologic, la care a participat și un reprezentant al Japan Tobacco International (JTI) din Armenia.

Vizita de studiu a constat în realizarea unui schimb de experiență și de preluare a bunelor bune practici de dresaj canin, precum și studierea modului de activitate a echipelor canine implicate în efectuarea controlului vamal.

În cadrul întrevederii bilaterale, directorul interimar al Serviciului Vamal, Viorel Doagă a felicitat membrii delegației armene pentru finalizarea cu succes a cursului de instruire, și a exprimat deschiderea pentru extinderea cooperării vamale bilaterale și pe alte subiecte de interes comun.

La rîndul lor, colegii din administrația vamală a Armeniei au mulțumit pentru oportunitatea oferită de a se familiariza cu bunele practici în domeniul chinologic, actele normative ce vizează activitatea chinologică, echipamentele speciale utilizate, subliniind faptul că această vizită de studiu va contribui la perfecționarea abilităților și a performațelor inspectorilor chinologi armeni.

Pe durata desfășurării activităților de instruire livrate de către specialiștii Centrului chinologic al Serviciului Vamal, reprezentanții delegației armene au participat la sesiuni informative și exerciții practice în cadrul cărora au avut oportunitatea să exploreze tacticile și metodele de dresaj canin utilizate de către inspectorii chinologi din cadrul Serviciului Vamal.


Cursul de instruire a inclus și mai multe vizite în cadrul posturilor vamale de frontieră, în cadrul cărora a fost demonstrat mecanismul de intervenție ale echipelor canine, pentru depistarea diferitor produse prohibite și a mărfurilor tăinuite în scopul transportării licite.

În spiritul bunelor relații de cooperare, conducerea Serviciului Vamal a înmînat colegilor din Armenia certificate de participare la cursul de instruire, dorindu-le mult succes și rezultate remarcabile în activitatea ulterioară de serviciu.

1
0
1
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?