X 
Arşiţa stiri: 170
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1412

Serviciile de îngrijire pentru copii pînă la trei ani au fost extinse într-un raion din țară

9 apr. 13:45   Societate
2836 0

Serviciile de îngrijire pentru copii pînă la trei ani au fost extinse în raionul Sîngerei, unde au fost deschise două grupe noi de creșă, notează Noi.md.

Două grupe noi de creșă pentru copiii cu vîrsta de pînă la 3 ani au fost deschise în incinta grădiniței „Mărțișor“ din orașul Sîngerei.

La evenimentul de inaugurare a grupelor de creșă, care a avut loc pe 9 aprilie curent, a participat secretara de stat a Ministerului Educației, Felicia Bechtoldt, care a remarcat importanța acestor inițiative pentru mamele care doresc să își continue cariera și a evidențiat angajamentul Guvernului pentru a le oferi suportul necesar în acest sens.

Ministerul Muncii și Protecției Sociale, în colaborare cu Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale a lansat anul trecut un apel separat pentru gradinițele care au dorit să extindă grupe noi de creșă.

Prin intermediul programului Satul European Express au fost alocate 10 milioane lei pentru 20 de grădinițe care au extins și au renovat spații pentru noi grupe de creșe în beneficiul a 350 de copii.


Anul acesta, suma pentru extinderea creșelor a fost dublată la 20 milioane de lei.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав