Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4027

Servicii în domeniul muncii și protecției sociale, toate la un ghișeu unic

14 feb. 12:30   Societate
9758 0

Casa Națională de Asigurări Sociale (CNAS) informează despre faptul că în sectorul Botanica al capitalei activează un Ghișeu unic, unde cetățenii pot beneficia de servicii în domeniul muncii și protecției sociale.

Aceste servicii înt disponibile în Ghișeul unic, care activează zilnic, începînd cu ora 08:00, în incinta Casei Teritoriale de Asigurări Sociale sectorul. Botanica, strada Burebista, 108, notează Noi.md.

Ghișeul unic oferă posibilitate cetățenilor să solicite, într-un singur loc, servicii publice în domeniul muncii şi protecţiei sociale, inclusiv servicii de consultanţă.

Din această gamă fac parte: acordarea pensiilor şi altor prestaţii sociale, acordarea ajutorului social şi a serviciilor sociale, compensanții la energie, măsuri de ocupare a forței de muncă, acordarea dizabilității, asigurarea cu articole ortopedice, reabilitare medicală şi profesională, de asemenea puteţi beneficia de consultanţă privind aplicarea şi respectarea de către angajatori a legislaţiei în domeniul muncii.

Amintim că pe 9 februarie curent a fost semnat Acordul de colaborare între Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale şi Casa Naţională de Asigurări Sociale pentru pilotarea mecanismului de prestare a serviciilor publice în domeniul muncii şi protecţiei sociale după principiul Ghişeului unic.

3
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?