Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4055

Șeful IGSU, de Ziua Salvatorului: "În spatele tuturor reușitelor, stau oameni și echipe"

5 apr. 09:15   Societate
2445 0

Alexandru Oprea, șeful Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), a venit cu un mesaj în contextul marcării astăzi a sărbătorii profesionale a angajaților IGSU "Ziua Salvatorului", notează Noi.md.

"Tradițional, pe 5 aprilie, sărbătorim Ziua profesională a angajaților IGSU „Ziua Salvatorului”! Este un frumos prilej de a scoate în evidență reușitele noastre obținute pe parcursul a încă unui an de activitate. Este un motiv special de a menționa colegii exemplari, de a ne onora veteranii, dar și să cinstim memoria eroilor noștri căzuți la datorie.

În această zi vorbim despre realizări și planuri, care devin tot mai ambițioase pe an ce trece. Dar, în spatele tuturor reușitelor, stau oameni și echipe care acceptă provocările, înfruntă greutățile și produc rezultate {...}", se arată în mesajul lui Alexandru Oprea.

Contactată de Noi.md, Liliana Pușcașu, ofițer de presă al IGSU, a menționat că, în prezent, în cadrul Inspectoratului sînt peste 2 mii de angajați. Aceasta a mai precizat că astăzi, în cadrul instituției, va avea loc un eveniment festiv oficial și, de asemenea, se va desfășura Gala Premianților.


1
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?