X 
Arşiţa stiri: 175
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1455

Șeful IGP a împărtășit detalii despre cazul exploziei din capitală

10 iun. 17:30   Societate
3425 0

Explozia dintr-un tomberon din capitală ar fi fost provocată de niște petarde, și nu de grenade, așa cum se specula inițial. Asta a spus șeful Inspectoratului General al Poliției (IGP), Viorel Cernăuțeanu.

Bărbatul rănit în urma incidentului se află în continuare în spital, în stare de gravitate medie.

"Nu putem spune că este ceva ieșit din comun. Nu a fost armament acolo. Nu au fost grenade, ci un tip de petarde artizanale. sînt utilizate pentru jocurile Airsoft", - a declarat șeful IGP, Viorel Cernăuțeanu, transmite agora.

Potrivit șefului IGP, nu se cunoaște proveniența sau cantitatea exactă a explozibilului, iar oamenii legii urmează să stabilească circumstanțele incidentului.

De asemenea, nici comunicatorii poliției capitalei nu ne-au oferit mai multe detalii.


Cît despre bărbatul rănit în urma exploziei, purtătoarea de cuvînt a Institutului de Medicină Urgentă, Dorina Arsene, ne-a spus că acesta a fost internat în spital în secția microchirurgie. El se află în stare de gravitate medie.

La 7 iunie, poliția a fost alertată, precum că o grenadă ar fi explodat într-un tomberon. În cadrul documentării, s-a stabilit că explozia s-ar fi produs în timp ce un bărbat 62 de ani desfășura lucrări de salubrizare și ar fi mișcat tomberonul. La fața locului, au fost solicitați specialiștii din secția tehnico explozibilă, care au ridicat mai multe obiecte asemănătoare cu grenade „Airsoft”.

0
0
1
5
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав