X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Sărbătoare la o Direcție regională de salvatori

15 sep. 2023,, 19:20   Societate
2329 0

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) marchează astăzi „Ziua creării Direcției regionale căutare-salvare nr.1” din municipiul Chișinău.

În incinta subdiviziunii, a fost desfășurată ceremonia oficială de consemnare a sărbătorii. La eveniment a participat conducerea IGSU, efectivul Direcției, dar și veterani, care și-au dedicat viața meseriei nobile de salvatori și pompieri, notează Noi.md.

Сonducerea IGSU a mulțumit efectivul și veteranii pentru dedicație și abnegație de care dau dovadă în misiunile de salvare. Totodată, ofițerii și subofițerii au păstrat un minut de reculegere întru omagierea memoriei eroilor căzuți la datorie, dar și au depus flori la placa comemorativă.

În semn de recunoștință pentru îndeplinirea ireproșabilă a obligațiunilor de serviciu, pentru toată dăruirea, sacrificiul şi profesionalismul de-a lungul întregii activități în cadrul IGSU, conducerea a menționat cu diplome de onoare 30 de veterani invitați la sărbătoarea Direcției.

Direcția regională căutare-salvare nr.1 și-a început istoria sa de activitate din anul 1989, astăzi fiind marcată cea de-a 34-a aniversare. În perioada ultimilor 20 de ani, salvatorii și pompierii din cadrul acestei instituției intervin la un complex de misiuni cu caracter natural, tehnogen, dar și biologico-social atît la nivel național, dar și internațional.


1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?