X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4056

Sancțiuni mai dure pentru cei care aruncă gunoiul în sînul naturii

1 mai. 12:31   Societate
2210 0

Cei care aruncă gunoaiele în natură nu va primi doar amendă, dar ar putea să rămînă inclusiv fără maşînă. Ministrul Mediului, Sergiu Lazarencu, susține că va organiza consultări publice la acest subiect.

După ce pe rețelele de socializare au apărut imagini revoltătoare cu o femeie care descarcă din mașina să saci de gunoi și-i lasă pe marginea drumului, autoritățile s-au autosesizat, iar această a fost sancționată, notează Noi.md cu referire la protv.

Totodată, ministrul Mediului, Sergiu Lazarencu, a publicat în mediul online un clip video în care anunță despre consultările publice care vor fi organizate, cu privire la implementarea unor sancțiuni mai dure pentru persoanele care iresponsabile care aruncă gunoiul în sînul naturii.

„Vedem cum unii oameni iresponsabili descarcă gunoi din mașini, fără remușcări și fără respect față de natură și de cei care depun efort să protejeze mediul înconjurător. La fel, în urmă campaniei «Pădurea curată» unde am strîns gunoiul din peste 900 de locații din pădurile din țară, am realizat cît de gravă este această problemă”, a declarat Sergiu Lazarencu.

14
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?