Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4060

S-a pornit la drum cu o remorcă făcută din bucăți, dar a fost oprit la frontieră

21 mai. 11:00   Societate
3805 0

În punctul de trecere a frontierei Leușeni, în flux au fost stopați trei conaționali și un ucrainean, care foloseau acte falsificate și o remorcă cu nereguli, notează Noi.md.

Unii dintre ei au recunoscut ilegalitățile comise. În toate cazurile polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale VEST continuă cercetările pentru elucidarea circumstanțelor.

Într-un caz, un moldovean de 38 de ani s-a prezentat ca șofer la un autovehicul cu remorcă. Polițiștii de frontieră au observat că unul din numerele VIN nu corespund. A fost constatat că numărul este șters. În declarații, conaționalul a precizat că remorca și-a confecționat-o din bucăți.

Un alt moldovean de 26 de ani avea asupra sa un permis de conducere ucrainean, cu semne rezonabile de falsificare, iar al treilea conațional de 68 de ani, a prezentat la control două certificate de asigurare auto care conțineau semne de falsificare.

Totodată, un cetățeanucrainean de 40 de ani a prezentat printre documente și permisul de conducere ucrainean, care s-a dovedit a fo falsificat.


4
1
0
1
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?