X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4053

Republica Moldova va beneficia de asistență tehnică și monitorizare pentru reformele în sectorul forestier

25 apr. 10:45   Societate
2388 0

Ministrul Mediului, Sergiu Lazarencu și Aliona Rusnac, Secretar de stat s-a întîlnit cu Ambasadorul Franței în Republica Moldova, E. S. Graham Paul.

Oficialii au discutat despre cooperarea bilaterală în domeniul mediului, în special dezvoltarea sectorului forestier al țării noastre.

În cadrul întrevederii, ministrul Lazarencu a subliniat importanța sprijinului acordat de Franța în domeniul forestier, în urma semnării Memorandumului de Înțelegere tripartit între Ministerul Mediului din Republica Moldova, Societatea silvică a fondului de depozit și consignație și Agenția Franceză de Dezvoltare în vederea alocării grantului în sumă de 1,2 milioane euro, pentru asigurarea implementării Programului de reforme în domeniul forestier.

Ambasadorul Graham Paul a reiterat angajamentul Franței de a sprijini eforturile Republicii Moldova în dezvoltarea sectorului forestier. Astfel, începînd cu luna mai țara noastră va beneficia de asistență tehnică, monitorizare și evaluare pentru a îndeplini măsurile de reformă a politicilor în sectorul forestier.

Ministrul Mediului și Ambasadorul Franței au exprimat încredere în succesul viitor al proiectelor comune și au subliniat importanța continuării colaborării pentru îmbunătățirea situației în sectorul forestier al țării noastre.


2
0
0
1
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?