X 

Reparația podului de pe drumul public Bălți-Fălești-Sculeni-Ungheni este în toi

11 aug. 17:15   Societate
1573 0

Lucrările de reparație a podului de șosea peste rîul Gîrla Mare, poziționat pe drumul public R16 Bălți-Fălești-Sculeni-Ungheni, km 62,376 – sînt în plină desfășurare

Obiectivul general al proiectului prevede demolarea podului existent care este în stare generală nesatisfăcătoare și construcția unui pod nou pe drumul R16 Bălți-Fălești-Sculeni-Ungheni, km 62,376, pentru a asigura circulația rutieră în condiții de siguranță, confort și maximă fluență, notează Noi.md.

În prezent, pentru a minimiza disconfortul creat de lucrările în desfășurare, antreprenorul „Corsag” S.R.L a finalizat construcția drumului provizoriu de ocolire cu o lungime de 143,6 m, amenajat din beton asfaltic, cu stîlpi și indicatoare de semnalizare temporară.

Astfel, traficul rutier de pe pod este redirecționat conform schemei de organizare, pe drumul de ocolire. Valoarea totală a proiectului este 12 932 164,46 lei, din mijloacele fondului rutier.

Termenul de finalizare a lucrărilor: sfîrșitul lunii decembrie a anului curent, precizează Administrația de Stat a Drumurilor.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?