X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Procurorii cer arest preventiv în cazul unui angajat al Ocolului Silvic Soroca

30 ian. 12:27   Societate
2025 0

Procurorii cer arest preventiv pentru angajatul Ocolului Silvic din Soroca, reținut luni, 29 ianuarie, pentru trafic de influență, anunță într-un comunicat de presă Procuratura Generală (PG).

„Procurorii din cadrul Procuraturii municipiului Bălți, la 30 ianuarie 2024 au înaintat un demers către Judecătoria Bălți, sediul Central, cu privire la aplicarea măsurii preventive sub formă de arest preventiv față de învinuit pe un termen de 30 zile”, precizează acuzatorii.

Luni, ofițerii CNA și procurorii de la Bălți au desfășurat percheziții în automobilul și domiciliul bănuitului, după ce acesta ar fi promis să favorizeze un candidat la obținerea permisului de conducere. Ulterior, individul a fost reținut pentru 72 de ore.

„Învinuitul ar fi pretins și primit 500 de euro de la o femeie în schimbul determinării unor angajați din cadrul Secției de Înmatriculare Transport și Calificare a Conducătorilor Auto din mun. Soroca să favorizeze susținerea cu succes a probei practice de către candidat, iar ulterior să-i fie eliberat permisul de conducere auto pentru categoria „B”.

La 29.01.2024, procurorii din cadrul Procuraturii mun. Bălți și ofițerii Direcției generale teritoriale Nord a CNA au desfășurat percheziții în automobilul și domiciliul învinuitului, iar în urma acțiunilor de urmărire penală acesta a fost reținut”, se arată în nota informativă a PG.

0
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?