X 
Transnistria stiri: 1375
Eurovision stiri: 499

Precizările Poliției de Frontieră privind fragmentele de dronă depistate la Vulcănești

18 feb. 13:20   Societate
2651 0

Fragmentele de dronă depistate ieri în raionul Vulcănești nu conțin exploziv.

Constatările au fost făcute de oamenii legii în urma acțiunilor desfășurate la locul căderii fragmentelor, informează moldpres.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției de Frontieră (IGPF), organele abilitate au constatat că nu există exploziv și zona nu prezintă niciun risc pentru comunitate.

„Zona în care au fost depistate fragmentele de dronă a fost complet curățată. În urma descoperirii resturilor de dronă, autoritățile competente au luat toate măsurile necesare pentru a proteja localitatea Etulia Nouă, din raionul Vulcănești”, a informat instituția.

Mai multe fragmente ale unei drone, asemănătoare celei de tip „Герань-2”, au fost depistate în după-amiaza zilei de ieri de polițiștii de frontieră în apropierea localității Etulia Nouă, raionul Vulcănești. Acestea au fost găsite la aproximativ 2 km de linia frontierei moldo-ucrainene și circa 5 km de localitate.


La finele săptămînii trecute, în apropierea localității Etulia, raionul Vulcănești, au fost depistate fragmente de dronă de tip „Shahed”. Polițiștii au detonat încărcătura explozivă a acesteia în condiții de siguranță.

2
3
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?