X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

"Povara" și bucuria celor 26 de toamne - Marcela Paladi își sărbătorește ziua de naștere

29 sep. 2023,, 12:34   Societate
3770 0

Marcela Paladi, tînăra, care a rămas fără o parte din picioare după ce a fost lovită de un șofer pe viaduct în data de 5 februarie curent, își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Ea a împlinit 26 de ani.

Marcela Paladi a primit mai multe mesaje de felicitare de la familie, prieteni, apropiați, dar și urmăritori. Livia Paladi, sora tinerei, i-a scris: „Și nu uita, întotdeauna voi fi lîngă tine să te ridic atunci cînd ai să cazi. După ce mă opresc din rîs”, notează Noi.md.

Marcela a publicat o poză cu ea din copilărie, semnînd: „Happy Birthday, little wonder women!”.

După acea zi teribilă de 5 februarie, viața tinerei nu a mai fost aceeași. A stat o perioadă la spital, iar apoi a lansat un apel în rețelele sociale, în care a spus că are nevoie de proteze performante și că va fi recunoscătoare turor celor, care pot să o ajute.


Și ajutorul a venit, Marcela mulumindu-i fiecăruia pentru bunătate. La sfîrșitul lunii mai, ea a început să publice filmulețe în rețele cum se antrenează să meargă cu protezele achiziționate.

Gheorghe Begu, șoferul vinovat de cele întîmplate, a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu executare în penitenciar tip deschis și 1,5 ani – suspendat condiționat pe un termen de probă de 3 ani. Acesta urma să-i mai achite tinerei 1 000 000 lei cu titlu de prejudiciu moral cauzat prin infracțiune, 1 000 000 lei cu titlu de prejudiciu biologic cauzat prin infracțiune și 5000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare.

4
1
4
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?