X 
Transnistria stiri: 1375
Eurovision stiri: 499

Posturile de radio HIT FM, Radio Relax și Radio ROKS au organizat o acțiune grandioasă de Dragobete ©

26 feb. 08:02   Societate
2163 0

Sâmbătă, 24 februarie, în trei dintre cele mai mari centre comerciale din Capitală, posturile de radio și-au dăruit inimile lor tuturor vizitatorilor.

HIT FM, Radio Relax și Radio ROKS își oferă inimile în fiecare zi ascultătorilor în emisie, dar de Dragobete, au decis să se întâlnească și să-și declare iubirea față în față celor care îi urmăresc și le sunt alături.

HIT FM - cel mai popular post de radio din țară poate fi ascultat pe frecvența 101.7 în Chișinău, pe multe alte frecvențe în toată țara sau din orice colț al lumii, online, pe site-ul hitfm.md.

Radio Relax continuă să cucerească inimile ascultătorilor din Chișinău (94.9 FM), din Bălți (90.5 FM) și în mediul online pe site-ul radiorelax.md. La doar 2 ani de la lansare, Radio Relax a urcat pe poziția a 5-a în topul audiențelor dintre 30 de posturi de radio.

Radio ROKS – radioul în format rock a început să emită acum mai puțin de un an, dar a fost deja îndrăgit de locuitorii capitalei (96.7 FM) și de cei din Bălți (102.1 FM). În special, acest lucru se aplică audienței masculine mature.

Puteți vedea cum a decurs Dragobetele, organizat de posturile de radio HIT FM, Radio Relax și Radio ROKS, în arhiva foto.

1
1
0
0
1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?