X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Poșta Moldovei a emis o carte poștală cu marcă dedicată lui Dimitrie Cantemir

26 oct. 2023,, 22:00   Societate
1986 0

Întreprinderea "Poșta Moldovei" a emis o carte poștală cu marcă fixă dedicată lui Dimitrie Cantemir.

După cum se menționează în mesajul său, compania își exprimă respectul și admirația față de personalitățile care au marcat istoria și cultura țării noastre.

Cu această ocazie, întreprinderea a anunțat despre lansarea cărții poștale cu marcă fixă dedicată lui „Dimitrie Cantemir (1673-1723)”, unul dintre cei mai iluștri domnitori ai Moldovei și o personalitate marcantă a culturii europene.

Comemorînd 350 de ani de la nașterea sa, această ediție specială își propune să scoată în evidență contribuțiile semnificative ale lui Dimitrie Cantemir la dezvoltarea științelor, literaturii și politicii moldovenești și europene.

Cetățenii sînt invitați să descopere această capodoperă filatelică și să-și îmbogățească colecția cu un simbol al măreției și erudiției moldovenești. Cartea poștală este disponibilă pentru achiziție în magazinul filatelic al Poștei Moldovei.


Informații mai detaliate despre istoria Moldovei, domnitorii și conducătorii săi, personalități remarcabile puteți găsi pe site-ul moldovenii.md în secțiunea "Istorie".

3
2
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?