Coronavirus stiri: 8130
Obiectiv european stiri: 326
Criza energetică stiri: 936

Popescu a participat la recepția organizată de Ambasada SUA în R.Moldova

1 iul. 21:18   Societate
845

Vicepremierul Nicu Popescu a participat la recepția organizată de Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, informează Noi.md

„Am participat la recepția dedicată celei de-a 246-a aniversări a Zilei Independenței a Statelor Unite ale Americii, marcată în contextul a 30 de ani de prietenie între țările noastre.

Este o sărbătoare a unității pentru poporul american și o ocazie în plus pentru a evoca parteneriatul de dezvoltare între țările noastre fundamentat în cadrul Dialogului strategic”, a notat Popescu în cadrul evenimentului.

Potrivit ministrului, relația noastră privilegiată se bazează pe comunitatea de valori: democrație, statul de drept, economia de piață, societate civilă și susținerea fermă și continuă a procesului de reforme și a parcursului nostru european.

”Este esențială în relația noastră legătura interumană, diplomația publică fortificată în activitatea prolifică a Corpului Păcii, programelor de schimb cu guvernul SUA, și dialogul cu statul Carolina de Nord”, a mai declarat Popescu.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав