Transnistria stiri: 1358
Eurovision stiri: 499

Pericol la Durești! Un bărbat dubios oprește minori

23 sep. 2023,, 17:40   Societate
4538 0

Poliția încearcă să identifice un bărbat, care a fost observat de mai multe ori prin Durlești, în timp ce oprea minori și încerca să intre în discuție cu ei. Mai grav este faptul că pe unii dintre ei acesta ar fi încercat să-i atingă.

Realitatea.md a contactat oamenii legii după ce pe rețele de socializare a fost făcută publică informația despre acțiunile bărbatului.

„Acest domn oprește fetițe pe drum și intră în discuție: unde se duc și de unde vin. Încearcă să le atingă. Vă rog cine din copii a fost agresat verbal de acest domn, să-mi scrie în privat”, scria o internaută la fotografiile cu bărbatul în cauză.

Potrivit oamenilor legii, Inspectoratul de Poliție Buiucani a fost sesizat de către cineva din părinții care a observat bărbatul dubios pe străzile din Durlești.

„Inspectoratul de poliție Buiucani a fost sesizat precum că un bărbat în timp ce se afla pe o stradă din Durlești, ar opri copii minor și intră cu ei în discuție”, a declarat ofițera de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati.


Cazul a fost înregistrat, iar angajații poliției întreprind toate măsurile în stabilirea tuturor circumstanțelor și acumularea materialului probatoriu.

2
1
0
2
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?