Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Percheziții la Ocnița: ce au găsit oamenii legii la domiciliile a patru persoane

22 feb. 10:51   Societate
2274 0

Oamenii legii documentează un grup de persoane suspectate de încălcarea regulilor de păstrare, deţinere, transport, port şi folosire a armelor şi muniţiilor.

Pe parcursul investigațiilor, au fost acumulate informații operative și probe pertinente în privința acestora, precum că păstrează ilegal la domiciliu mai multe arme de foc și muniții, unele dintre ele fiind modificate artizanal, dar și sisteme optice de ochire și monitorizare pe timp de noapte folosite pentru braconaj, notează Noi.md.

În timpul perchezițiilor la domiciliile și în mijloacele de transport ale suspecților cu vîrste cuprinse între 35 și 50 de ani polițiștii au găsit pistoale, încărcătoare pentru acestea, cîteva arme, un focos de la grenadă de luptă, camere de supraveghere pentru vînătoare.

O parte din arme și muniții erau deținute legal, dar pentru că nu erau respectate condițiile de păstrare - au fost luate și acestea.

Polițiștii continuă cercetările sub toate aspectele legale, pentru stabilirea circumstanțelor în care armele au fost dobîndite, inclusiv acțiuni procesuale de stabilire a scopului păstrării acestora, precum și altor persoane implicate.


1
0
0
0
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?