X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Percheziții DNA la Vama Sculeni, într-un dosar de corupție

22 noi. 2023,, 10:48   Societate
2225 0

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) din România fac, miercuri, mai multe percheziții în județul Iași, una dintre descinderi fiind la Vama Sculeni.

Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro că ar fi vizați vameși și polițiști de frontieră suspectați că ar fi luat mită pentru a permite trecerea, fără controale, a unor mașini cu mărfuri din Republica Moldova.

DNA a anunțat, printr-un comunicat de presă, că Serviciul teritorial Iași face cercetări într-un dosar vizînd suspiciuni de corupție comise de către funcționari publici în legătură exercitarea atribuțiilor de serviciu, în cursul anului 2023, transmite moldova1.md.

Miercuri, au loc șapte percheziții din județul Iași, din care una este sediul unei instituții publice, restul fiind locuințele unor persoane fizice, mai precizează DNA.

Surse judiciare au declarat că instituția publică la care au loc percheziții este Vama Sculeni. În acest dosar ar fi vizați vameși și polițiști de frontieră suspectați că ar fi luat mită pentru a permite trecerea, fără controale, a unor mașini cu mărfuri din Republica Moldova, conform surselor citate.

5
0
1
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?