X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Ofițer de poliție, cercetat penal pentru trafic de influență

1 mar. 12:06   Societate
2744 0

Un ofițer din cadrul Inspectoratului de Poliție Orhei este cercetat pentru trafic de influență, fiind denunțat la CNA de superiorii săi, notează noi.md

Potrivit denunțului, acesta ar fi pretins 7000 de euro de la o persoană în vederea influențării unor angajați ai Inspectoratului, în examinarea cărora se afla o cauză penală de vătămare intenționată a integrității corporale.

Potrivit faptelor investigate de CNA, sub conducerea Procuraturii mun. Chișinău, ofițerul ar fi susținut că deține influență asupra unor funcționari publici din cadrul IP Orhei, iar în schimbul sumei solicitate i-ar putea determina să adopte o soluție în favoarea bănuitului.

În urma acțiunilor procesuale efectuate în dimineața zilei de 01.03.2024, ofițerii CNA au efectuat percheziții la angajatul inspectoratului și la domiciliul unui complice, aceștia urmînd a fi audiați în calitate de bănuit și cercetați în stare de libertate.

În prezent, au loc acțiuni de urmărire penală, sub conducerea procesuală a Procuraturii mun. Chișinău. Amintim că orice persoană se prezumă a fi nevinovată pînă la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată.

1
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?