Criza energetică stiri: 783
Preşedintele stiri: 3233
Puterea stiri: 7326
Obiectiv european stiri: 283

Oameni Moldovei: Cum arată viitorul Moldovei?

22 mai. 12:00   Societate
3428

Continuăm să vă prezentăm lucrările fotografului amator Alexandr Dimitrov.

De această dată, el a distribuit pe rețelele de socializare fotografii cur copii din Moldova, care, după cum știți, sînt florile vieții noastre, bucuria noastră, fericirea și viitorul țării. Fără copii, ca și fără flori, nu putem să ne imaginăm viața, care ar fi plictisitoare și gri. Sperăm că copiii care apar în fotografii vor avea o viață bună, iar armonia lor interioară, tendința spre bine va ajuta țara noastră să fie și mai frumoasă, mai dezvoltată și mai fericită.

Artistul Alexandr Dimitrov preferă să fotografieze oamenii în acțiune, de aceea eroii săi sînt oameni obișnuiți – țărani, muncitori, reprezentanți ai diferitelor profesii și pur și simplu oameni care lucrează sau se ocupă cu orice alte activități.

Alexandr încearcă să descopere cele mai frumoase sentimente ale eroilor săi, ghidîndu-se în primul rînd de ideile umanismului și de marele respect față de cei pe care îi fotografiază.

2

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав