Eurovision stiri: 497
Transnistria stiri: 1342

O tînără din SUA își caută mama biologică din Moldova

6 apr. 2019,, 17:15   Societate
3462 1

Cristina are 26 de ani, este căsătorită. E și ea mamă, a doi copii. Dar gîndul că a fost adoptată nu o lasă, nu e supărată, dar vrea să își cunoască mama biologică care a părăsit-o chiar în ziua în care a fost născută și a lansat un mesaj de căutare pe facebook.

În toamna anului 1992, Cristina a fost găsită sub un gard din comuna Sîngera, municipiul Chișinău, pe adresa Florilor, 6a. După ce localnicii au dat de ea, copila a fost dusă la spital, iar de acolo – la Casa de Copii de la Botanica. Cristina a petrecut în orfelinat cîteva luni, iar apoi a fost adoptată chiar de o angajată a instituției.

Pe stradă Florilor 6a, unde a fost găsită Cristina acum 26 de ani, trăiește o familie, dar care s-a mutat acolo acum cîțiva ani și nu știe nimic despre povestea ei. În schimb, cei care locuiesc aici de mult timp spun că își amintesc de un asemenea caz. ,,S-a auzit de acest copil. A fost născut de o fetiță minoră, iar sora ei trăia aici, în Sîngera. A venit aici. Era însărcinată și a născut. “

Pentru că era minoră, tînăra a plecat pentru cîteva luni din satul ei și a venit în vizită în Sîngera, la sora ei mai mare, că să nască, spun oamenii. Aici, s-a înțeles cu o femeie, care nu putea avea copii, să îi dea bebelușul ei.

Nu se știe dacă acest caz are vreo legătură cu povestea Cristinei. Cert este că femeia, care a vrut să infieze bebelușul despre care vorbesc localnicii, trăia pe Florilor 6a, acolo unde Cristina a fost găsită.

Cristina Își caută părințîi și îi roagă pe cei care știu ceva despre ei, să o ajute.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?