Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4061

O surpriză neanunțată: Pasagerii trenului Chișinău-Iași au avut parte de o călătorie nu tocmai confortabilă

5 feb. 12:01   Societate
5397 0

Pasagerii care au cumpărat bilete pentru trenul Chișinău-Iași au avut parte de o mulțime de surprize neplăcute despre care nu au fost avertizați. În loc de vagoane confortabile, aceștia au fost nevoiți să călătorească într-un banal vagopnn cu locuri numerotat vechi din epoca sovietică.

În loc de un tren modern spre Iași se călătorește într-un simplu vagon de clasa a doua vechi: pasagerii sînt nemulțumiți, notează Noi.m cu referire la point.

Potrivit pasagerilor, vagoanele erau murdare, se simțea un miros neplăcut, unii oameni au băut chiar în vagon și au fumat în vestibul. Pasagerii trebuiau să caute un loc.

Unul dintre pasageri a descris situația cu care a trebuit să se confrunte în timpul călătoriei.

"De data aceasta, călătoria nu a fost la fel de plăcută ca de obicei. Trenul care circulă în mod normal este mult mai confortabil. Eu călătoresc des la Iași și cunosc acest lucru nu din auzite. De data aceasta ne-a așteptat un simplu vagon cu locuri numerotate. A fost inconfortabil, erau mulți pasageri beți în vagon, nu existau locuri alocate. Am venit, locurile noastre erau ocupate, a trebuit să aflăm unde să ne așezăm. Călătoria durează același timp, dar călătoria a fost foarte incomodă", a relatat pasagerul.


Vă reamintim că, la 31 ianuarie, s-a anunțat că circulația trenului pe ruta Chișinău - Iași (Socola) va fi suspendată. Potrivit celor explicate în cadrul companiei, această măsură se datorează apariției unor probleme tehnice, trenul modernizat fiind defect.

Ulterior, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a declarat că se va face tot posibilul pentru ca trenul să circule fără întreruperi.

5
5
0
0
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?