X 
Eurovision stiri: 497
Transnistria stiri: 1342

O nouă producție autohtonă ar putea apărea pe ecrane. Despre ce-i filmul „Stepa și Massachusetts”

19 iul. 2023,, 20:29   Societate
3514 0

O companie independentă de producție cinematografică din Chișinău a început lucrările pentru realizarea unui nou film autohton.

Directorul peliculei este ucraineanul Oleg Sokruta, iar scenaristul și producătorul – Yakov Gribinenko. Astfel, cei de la BessarabKino și-au lansat trailerul filmului, însă sînt în căutarea producătorilor și investitorilor pentru continuarea filmărilor. Pelicula se numește „Stepa și Massachusetts.”, stransmite Noi.md cu referire la diez.md

Despre film

Stepa Vîrlanu, 25 de ani, locuiește într-un sat mic din sudul Moldovei, împreună cu tatăl său alcoolic și șomer. În fiecare zi, tînărul călătorește în Capitală ca să vîndă la piață. După, pleacă la antrenamente la clubul de taekwondo „Dunamis” și visează să devină un campion mondial. Simplu și distrat, Stepa este departe de mult dorita centură neagră, deoarece este invizibil pentru antrenor, dar și pentru alții. Totuși, vine ziua în care antrenorul îl ia pe Stiopa la un prestigios turneu internațional de arte marțiale, la care participă cei mai buni sportivi ai lumii.

Mai jos, găsiți trailerul acestui film.

0
0
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?