X 
Eurovision stiri: 495
Transnistria stiri: 1340

O fetiță din Durlești care a dispărut de acasă, găsită după ore în șir de căutări

19 aug. 2020,, 10:15   Societate
4123 0

Clipe de coșmar pentru o familie din Durlești. Fetița lor de opt ani a fost căutată ore în șir de familie, de polițiști, chinologi și peste 160 de salvatori, după ce a plecat la magazin și nu a mai revenit acasă.

Din fericire, copila a fost găsită în siguranță în această seară într-un maxi-taxi și a fost returnată familiei, scrie unimedia.info.

În seara de 18 august 2020, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost mobilizați la maxim pentru a efectua lucrări de căutare a unui copil în orașul Durlești din municipiul Chișinău.

Potrivit datelor operative, o fetiță de 8 ani a fost dată în căutare după ce a plecat la un magazin în după amiaza zilei de azi și a dispărut. Părinții acesteia nu au reușit s-o găsească și au apelat serviciile de urgență.

Pentru efectuarea lucrărilor de căutare imediat au fost ridicați pe alertă peste 160 de salvatori din cadrul Direcției Regionale Căutare Salvare nr.1 inclusiv un grup de chinologi, Direcția Generală Intervenții și Centrul Republican de Intervenții Operative din cadrul IGSU, în comun cu angajații poliției sectorului Buiucani. Salvatorii în comun cu angajații din cadrul Inspectoratului de Poliție Buiucani au format grupuri de căutare pentru a identifica locul aflării fetiței.


Totodată, informația despre un minor dat dispărut a fost furnizată la toate serviciile de urgență, instituții medicale, dar și la agenți de transport public.

Din fericire către ora 19:10 copilul a fost găsit nevătămat într-un maxi-taxi a unei rute municipale de conducătorul acestuia.

Potrivit informațiilor înregistrate fetița s-a rătăcit din motive neclare. Copilul a fost predat în siguranță angajaților IGSU de conducătorul maxi- taxi.

Circumstanțele cazului urmează a fi investigate de organele de drept.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?