Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

O femeie a primit concediu de odihnă pentru că nu a nins

27 ian. 05:00   Societate
2331 0

O locuitoare din China a primit o vacanță plătită din cauza lipsei omătului din orașul ei.

Acest lucru este raportat de South China Morning Post (SCMP).
Femeia a fost supărată cînd a descoperit că nu există omăt în Hangzhou, provincia Zhejiang, unde locuiește. Din acest motiv, ea a decis să își ia liber de la serviciu și și-a informat șeful. Potrivit femeii, compania pentru care lucrează oferă tuturor angajaților așa-numitul "concediu de dispoziție". "Șeful nostru a precizat clar că, dacă un angajat are o stare de spirit proastă, acesta poate solicita oricînd un astfel de concediu, fără o reducere a salariului sau a bonusului", a explicat ea.

Chinezoaica a decis să profite de o astfel de oportunitate și a completat o cerere de concediu. Ca motiv, ea a precizat în document că "nu se simte bine din cauza faptului că nu ninge în Hangzhou".
Condițiile în care lucrează femeia au stîrnit interesul și invidia publicului. Mulți utilizatori online l-au numit pe șeful femeii chineze un manager înțelept. În opinia lor, dacă un angajat este într-o dispoziție proastă, acesta poate face multe greșeli la locul de muncă, ceea ce va duce la pierderi pentru companie.

7
2
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?