X 
Transnistria stiri: 1327
Eurovision stiri: 494

O autocisternă din Moldova, plină cu combustibil, s-a răsturnat lîngă vamă

2 noi. 2022,, 13:00   Societate
2397 0

O autocisternă cu numere moldovenești încărcată cu 19 tone de combustibil s-a răsturnat, în noaptea de marți spre miercuri, în apropiere de Vama Albița, lîngă Vaslui, transmnite protv.

Această se îndrepta spre Republica Moldova. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui, în urmă evenimentului nu au fost înregistrate victime, pompierii intervenind doar pentru asigurarea măsurilor PSI în zona. "Secția de pompieri Huși a intervenit cu patru autospeciale, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip B2 și o autospecială de prima intervenție și comandă, pentru asigurare măsuri PSI, evaluare și acordare prim ajutor, că urmare a producerii unui accident rutier pe DN 24B, în apropierea localității Valea Grecului, sensul de mers spre Republica Moldova.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un ansamblu cap tractor și cisternă răsturnat pe o parte în rigolă de pe marginea drumului DN 24B. Autocisternă este încărcată cu 19 tone GPL, nu a fost avariată și nu prezintă scurgeri. Conducătorul auto a fost evaluat, a primit primul ajutor, dar nu a fost nevoie să fie transportat la spital.

Pompierii militari au asigurat măsuri PSI pînă la repunerea pe roți a autocisternei încărcate cu GPL", a declarat purtătorul de cuvînt al ISU Vaslui, Marius Stanciu. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?