Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4037

Numărul contestațiilor ale examenelor auto în creștere

22 mar. 16:30   Societate
2287 0

Recent, Agenția Servicii Publice a implementat o nouă facilitate pe site-ul său, permițînd depunerea online a contestațiilor privind rezultatele examenelor auto, anunță Noi.md

Din momentul lansării acestui nou modul, a fost observată o creștere semnificativă a numărului de contestații, anunță sursa citată.

Astfel, în doar o lună de la implementare, au fost înregistrate 111 contestații online. Comparativ, în 2022, au fost depuse 194 de contestații, iar în 2023 numărul acestora a crescut la 290. Această creștere subliniază eficiența și accesibilitatea noului sistem online, consideră Agenția Servicii Publice.

Menționăm, cetățenii nemulțumiți de rezultatele obținute la probele teoretice sau practice ale examenului auto au acum posibilitatea de a depune contestații online cu ușurință, accesînd site-ul Agenției Servicii Publice.

În plus, Agenția a introdus coduri QR pe borderourile de examen și pe autocolantele din sălile de examinare, pe panourile informative și pe vehiculele de examinare, facilitînd și mai mult procesul de depunere a contestațiilor.


Contestațiile pot fi depuse în termen de trei zile lucrătoare de la data susținerii probei, fie ea teoretică sau practică.

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?