Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Nouă percheziții și zeci de muniții și arme, ridicate la Căușeni

3 mar. 2023,, 08:52   Societate
2513 0

Ofițerii Direcției investigații criminalitate organizată și ai Direcției Analitică a INI, în comun cu polițiștii inspectoratului de poliție Căușeni sub conducerea Procuraturii Căușeni, cu suportul mascaților de la BPDS „Fulger” au efectuat nouă percheziții domiciliare în orașul Căușeni.

Perchezițiile s-au desfășurat la 5 persoane cu vîrste cuprinse între 31 și 46 de ani, suspectate că ar deține arme, amortizatoare, termovizoare, precum și alte obiecte, folosite la acțiuni de braconaj pe teritoriul raionului Căușeni.

În urma acțiunilor întreprinse au fost depistate și ridicate opt arme dintre care trei cu țeavă ghintuită, două cu țeavă lisă, două termovizoare de model ,,Zenit NV-400” și „Pulsar-THERMION ” XP50, un amortizator, un pistol cu inscripția ”POLICE kal.8mmk”, mai multe lunete, sute de cartușe cu diferit calibru deținute ilegal, etc.

Munițiile erau adaptate și folosite de către suspecți pentru vînătoarea animalelor sălbatice, în lipsa autorizației corespunzătoare și în perioada interzisă, pe timp de noapte (braconaj).

Bunurile au fost ridicate, iar polițiștii continuă cercetările sub toate aspectele legale, pentru a stabili circumstanțele ilegalităților comise.


Conform legislației în vigoare bărbații riscă închisoare de la 2 la 7 ani.

6
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?