TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

NewsMaker: „Sînt de la Plahotniuc”. Imagini video dintr-o închisoare (VIDEO)

NewsMaker: „Sînt de la Plahotniuc”. Imagini video dintr-o închisoare (VIDEO)

În 2017, bloggerul Veaceslav Balacci a realizat un interviu cu deținuții Ion Druță și Ion Șoltoianu în penitenciarul din Cricova. Din imaginile video se înțelege că cei doi deținuți nu l-ar fi cunoscut pe blogger și nici nu ar fi știut despre vizita acestuia. Tot atunci, Balacci a spus că este „de la Plahotniuc”. Secvențele video au fost publicate în exclusivitate de NewsMaker.


Renato Usatîi a transmis imaginile video redacției NewsMaker acum un an. Acesta a solicitat însă, să nu fie făcute publice pînă nu va fi în siguranță persoana care i le-a transmis.


Potrivit NewsMaker, bloggerul Balacci a spus că a respectat toate normele atunci cînd a cerut realizarea interviurilor.


Ion Druță a fost condamnat pentru omor triplu. Acesta figurează în dosarul privind tentativa de omor a omului de afaceri Gherman Gorbunțov. În același penitenciar este deținut și Ion Șoltoianu, condamnat pentru omorul fostului polițist Ion Stratulat.


Din imaginile video se înțelege că Ion Druță și Ion Șoltoianu nu îl cunoșteau pe Balacci și nu știau de vizita acestuia și că vor fi filmați.Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load