X 
Coronavirus stiri: 8130
Obiectiv european stiri: 326
Criza energetică stiri: 931

Natalia Morari revine pe ecrane cu un nou proiect

15 apr. 18:45   Societate
2651

Jurnalista Natalia Morari, care a părăsit Moldova după ce a recunoscut că tatăl copilului ei este Veaceslav Platon, a decis să revină pe ecrane.

Ea a anunțat că va lansa în curînd o emisiune absolut nouă, care va apărea pe un canal de Youtube și la care vor putea participa și spectatorii.

”După o pauza destul de lungă, sînt mai pregătită și mai hotărîtă ca oricînd să vin cu un nou produs media profesionist; este modul meu de a renaște profesional, așa cum am făcut-o deja de atîtea ori în viață. Voi lansa acest nou proiect pentru cei care vor o emisiune incitantă și interactivă, în care telespectatorii sa aibă posibilitatea nu doar sa asculte ce spun alții, dar și sa intervină în dezbaterile din platou”, scrie Morari.

Potrivit ei, emisiunea va avea și o noutate pentru piața media din Republica Moldova.

”În premieră pentru țara noastră, o emisiune va testa în timp real reacția unui eșantion sociologic reprezentativ de cetățeni la diferitele teme dezbătute, astfel ca vom cunoaște in fiecare emisiune ce cred cu adevărat oamenii despre ceea ce se discută în platou si vom putea sa le oferim răspunsurile așteptate.


Voi reveni curînd cu mai multe detalii legate de noul meu proiect media. Aștept cu nerăbdare să ne revedem, să vă am alături în acest nou și interesant proiect mediatic”, a spus Natalia Morari.

Ea a subliniat, de asemenea, că viața ei personală este doar treaba ei: ”Sînt gata în continuare să accept oricînd critica legată de viața mea profesională și sa învăț din ea, dar nu voi accepta niciodată ca cineva să îmi cenzureze viața personală, nu voi accepta moraliști de carton care să îmi spună cum sa-mi trăiesc viața, ce am voie sa fac și ce nu, astfel de persoane nu îmi vor cenzura sau limita evoluția profesională”.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав