Transnistria stiri: 1327
Eurovision stiri: 494

Motivația și ambiția l-au dus spre succes, iar acum este antrenorul unui campion (FOTO)

25 mar. 2018,, 10:00   Societate
6171 1

Deși medicii îi prevesteau un viitor în scaunul cu rotile, acum el a ajuns să fie antrenor al unui adevărat campion.

Este istoria de succes a lui Serghei Piculschi, care în prezent este antrenorul lui Conor McGregor.

După o traumă care i-a afectat coloana vertebrală, medicii îi prevesteau un viitor sumbru, însă moldoveanul a demonstrat că nu există nicio barieră în calea ambiției și dorinței de a obține succes.

După nenumărate tratamente și luptă pentru o viață mai bună, Serghei a revenit în sala de forță ca să-și construiască succesul.


Timp de șapte ani a reprezentat echipa națională a Moldovei la competițiile internaționale, astfel clădindu-și cu pași mici drumul spre reușite halucinante la care nici măcar nu putea visa la vîrsta de 20 de ani.

Serghei este originar din Taraclia, provenind dintr-o familie simplă, fără averi și influențe, însă el a reușit ceea ce pentru unii este imposibil.

Printr-un program pentru studenți, a ajuns să plece în SUA, unde, la un moment dat, i-a învățat pe luptătorii americani cum este corect să te antrenezi.

Într-un moment crucial al vieții sale, emigrează în Irlanda și ajunge antrenor într-un club de sport din Dublin.

Dublin's Straight Blast Gym, este locul unde destinul lui Serghei se schimbă la 360 de grade. Acolo îl cunoaște pe Conor McGregor, care spune că moldoveanul se deosebea de ceilalți elevi prin faptul că era obsedat de sport.

Odată cu trecerea timpului, Serghei devine antrenorul celui care, după lansarea sa din 2015, devine ultimul superstar apărut în UFC.

Alte reportaje din proiectul „Moldovenii care scriu istorie” puteți găsi aici.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?