X 
Transnistria stiri: 1417
Eurovision stiri: 504

Modernizarea sistemelor informaționale o prioritate

1 feb. 17:15   Societate
1342 0

Directorii adjuncți ai Serviciului Fiscal de Stat, dl Petru Griciuc și dna Victoria Belous au avut o întrevedere cu expertul din cadrul Biroului de asistență tehnică a Departamentului Trezoreriei SUA, dl Bill Vajda, care se află într-o misiune de lucru în cadrul autorității.

Misiunea dl Bill Vajda are drept scop familiarizarea cu starea lucrurilor pe segmentul tehnologiilor informaționale pentru racordarea la bunele practici internaționale în scopul dezvoltării soluțiilor tehnologice viabile și actuale.

Dl Petru Griciuc a apreciat cooperarea constantă cu Departamentul Trezoreriei SUA pe diverse domenii de interes pentru Serviciul Fiscal de Stat, inclusiv pe partea ce ține de tehnologii informaționale: „Obiectivul nostru este să oferim servicii de calitate contribuabililor, iar în acest sens urmează a fi modernizate și sistemele informaționale conform celor mai noi standarde la nivel internațional. Sper să avem rezultate frumoase urmare a acestui exercițiu comun”.

La rîndul ei, directoarea adjunctă, dna Victoria Belous a menționat că, Serviciul Fiscal de Stat acordă o atenție deosebită acestui domeniu și depune eforturi consolidate întru asigurarea prestării serviciilor online la cel mai înalt nivel.

Dl Bill Vajda a exprimat toată deschiderea în vederea oferirii suportului necesar pe domeniul de tehnologii informaționale prin identificarea problemelor existente și oferirea celor mai bune soluții pentru dezvoltarea și modernizarea sistemelor informaționale, obiectivul final constînd în simplificarea interacțiunii dintre autoritatea fiscală și contribuabil.

1
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?