Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3993

Ministerul Agriculturii va cheltui milioane pe bucatele de la un eveniment

19 feb. 11:22   Societate
2513 1

Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare din Republica Moldova este preocupat de organizarea Conferinței Organizaţiei pentru Alimentaţie şi Agricultură a Națiunilor Unite, desfășurată la Chișinău, care va întruni 300 de participanți. Pentru închirierea sălii și catering sînt prevăzute cheltuieli de 2,75 de milioane de lei.

Conform anunțului despre licitație, serviciile vor fi prestate în perioada 13-17 mai 2024. La pauzele de cafea, șase la număr, se vor servi ceai, cafea naturală, apă naturală (plată și minerală), 2 tipuri de suc; fursecuri de trei feluri și două tipuri de deserturi.

Prînzul zilnic de tip fourchette pentru 300 de participanți va include șapte aperitive reci și salate din diferite bucătării moderne, sortiment de murături, mezeluri feliate, brînzeturi, pește, patru tipuri de mîncăruri și colecție de tapas, condimente, fructe uscate, verdețuri și legume și sosuri. Pentru oaspeți se va amenaja un colțar cu antipaste, o stație de paste vii și se vor servi bucate la grătar, notează Noi.md cu referire la realitatea.

Pentru feluri secundare se solicită cartofi, orez, un fel tradițional, spring rolls, dar și supa zilei. Bufetul cu dulciuri va conține un desert întreg, cinci tipuri de prăjituri, fructe întregi și salată de fruncte, dar și două băuturi răcoritoare.

Menționăm că, în bugetul aprobat se include nu doar căteringul, dar și închirierea sălii unde se va desfășura conferința, a birourilor pentru ședințe, oficiali, secretariat, presă, cu piesele de mobilier necesare.

5
0
0
1
26

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?