X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4053

Micii pacienți din raionul Anenii Noi beneficiază de asistență medicală acordată în condiții mai bune

28 mai. 21:00   Societate
1752 0

Secția pediatrie a Spitalului raional Anenii Noi a fost reparată capital în cadrul unui proiect investițional finanțat din fondul de dezvoltare și modernizare a prestatorilor publici de servicii medicale al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină, transmite Noi.md.

Bugetul total al proiectului a constituit în jur de 1 milion 682 de mii de lei, dintre care circa 1 milion 582 mii au fost alocați de CNAM în baza unui concurs investițional.

În urma unei vizite de monitorizare a executării proiectului, reprezentanții CNAM au constatat că lucrările de reparație capitală au fost finalizate și corespund documentației din deviz. Nereguli în implementarea proiectului nu au fost depistate.

În același timp, instituția medicală, din surse proprii, a dotat secția respectivă cu mobilier nou și cu paturi multifuncționale, ceea ce a contribuit la îmbunătățirea și modernizarea condițiilor de spitalizare a copiilor și mamelor care beneficiază de servicii medicale.

În Secția pediatrie a SR Anenii Noi sînt internați anual peste o mie de copii din raion și din localitățile învecinate. Secția dispune de 24 de paturi, iar serviciile de sănătate sînt acordate de doi medici, opt asistente medicale și cinci infirmiere.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?