X 
Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4065

Meci tare în liga de volei

31 mar. 14:40   Societate
1934 0

Dramatism la cote maxime în campionatul național de volei feminin. Dinamo Gloria Tiraspol a învins echipa Academiei de Studii Economice din Moldova cu 3-2 la seturi.

ASEM, gazda meciului, a început în forță și s-a impus cu 25-17 în primul set. Următoarele două seturi au fost mai echilibrate. Tiraspolencele au triumfat cu 25-22, iar apoi "economistele" cu 25-23, notează Noi.md cu referire la moldova1.

În al patrulea set, fetele de la ASEM au fost de nerecunoscut. Dinamo s-a impus cu un scor categoric, 25-12. În decisiv, a fost o luptă încinsă pentru fiecare punct. Formația vizitatoare a fost cea cu nervii mai tari și a câștigat, scor 17-15.

"Aș dori să avem mai multe meciuri de astea în campionat. Din păcate, avem 2 echipe puternice, iar altele nu le pot face concurență. Dacă toate echipele ar juca așa pe parcursul sezonului, ar fi foarte interesant. Le mulțumesc fetelor de la ASEM pentru acest meci tare." a spus după meci jucătoarea echipei Dinamo, Oxana Mavromati.

"Pentru noi a fost un meci greu, atât fizic cât și emoțional, dar nimic nu este pierdut. Ne vom antrena intes și vom reveni. O să mai întâlnim această echipă cu noi forțe." a afirmat jucătoarea echipei ASEM, Neli Machidon.


După 8 din totalul de 10 etape ale sezonului regulat, Dinamo Gloria Tiraspol este lider și are 20 de puncte. Pe locul secund este ASEM cu 13 puncte, dar cu un meci mai puțin jucat.

0
2
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?