X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4063

Mai mulți angajați ai IGSU au primit menționări și distincții

24 mai. 10:45   Societate
1623 0

Conducerea Inspectoratului General pentru Situații Urgență (IGSU) a menționat angajații instituției care au demonstrat realizările remarcabile în îndeplinirea misiunilor de salvare a vieților omenești și lichidarea situațiilor excepționale.

Ceremonia de decernare a distincțiilor a fost desfășurată astăzi 24 mai 2024 în incinta Inspectoratului, notează Noi.md.

Menționările au fost înmînate pompierilor și salvatorilor de șeful IGSU, colonel Oprea Alexandru, care a felicitat cei zece angajați și le-a mulțumit pentru profesionalismul, devotamentul și sacrificiul în îndeplinirea cu succes a misiunilor de serviciu pe parcursul anului.
Angajații IGSU au primit din partea conducerii grade speciale și diplome de onoare în semn de recunoștință pentru eforturile depuse în munca lor zilnică.

„Unul dintre momentele memorabile ale ceremoniei a fost acordarea Distincției Crucea pentru curaj în situații excepționale a IGSU Clasa III, sergentului serviciului intern Strogoteanu Ion, pompier în cadrul Unității Salvatori și Pompieri Cimișlia, care a participat activ în misiunea de căutare-salvare a unei minore de 17 ani. Cazul a avut loc pe data de 28 aprilie 2024 într-o pădure din raza orașului Cimișlia, unde tînăra s-a rătăcit. În misuinea,care a durat circa 6 ore au fost implicați 14 pompieri și 30 de polițiști. Operațiunea de căutare –salvare a minorei a finalizat, după ce aceasta a fost găsită nevătămată la distanța de 1 km de casă”, transmite IGSU.

Ceremonia de menționare a fost organizată pentru a evidenția și de a felicita angajații IGSU pentru profesionalismul, devotamentul și sacrificiul lor în îndeplinirea cu succes a misiunilor de serviciu. Este o ocazie deosebită în care contribuția pompierilor și salvatorilor este recunoscută pentru munca lor zilnică în fovoarea siguranței cetățenilor țării noastre.

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?